mco
itunes

Blijf op de hoogte van wat wij doen!

Dit is een van de laatste nieuwsbrieven van het Muziekcentrum van de Omroep. Sinds ons voortbestaan ter discussie kwam te staan in het najaar van 2010 heeft u ons massaal gesteund met e-mailacties, petities, applaus en berichten via telefoon, post en de sociale media. Wij zijn u daarvoor zeer erkentelijk. Twee van onze ensembles, het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor, kunnen blijven voortbestaan. De Radio Kamer Filharmonie zal echter aan het einde van dit seizoen worden opgeheven, voor het Metropole Orkest wordt de (moeizame) weg naar verzelfstandiging onderzocht.

Dus: dit is een van de laatste nieuwsbrieven van het Muziekcentrum van de Omroep. We willen echter graag met u in contact blijven, ook na seizoen 2012/2013. Wij zijn daarom zo vrij uw gegevens over te schrijven naar een nieuw bestand met geïnteresseerden in het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor. Wilt u liever op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van het Metropole Orkest, klikt u dan hier.

Wilt u liever helemaal geen nieuwsbrieven meer ontvangen van de omroepensembles, dan kunt u zich hier uitschrijven.

Nogmaals dank voor uw steun de afgelopen twee jaren! Wij hopen dat wij u op de hoogte mogen blijven houden van wat wij doen.

Volg de omroepensembles op social media

U kunt de omroepensembles ook volgen via Facebook en Twitter:
Radio Filharmonisch Orkest twitter | facebook
Groot Omroepkoor twitter | facebook
Metropole Orkest twitter | facebook

itunes

Seizoenbrochure 2012-2013

De laatste seizoensbrochure van het Muziekcentrum van de Omroep is inmiddels ook verschenen. U vindt hierin een overzicht van alle concerten en activiteiten van het Radio Filharmonisch Orkest, de Radio Kamer Filharmonie, het Groot Omroepkoor, het Metropole Orkest, de Muziekbibliotheek en Educatie in seizoen 2012/2013. U kunt de brochure online doorbladeren of per post laten toesturen op:www.mco.nl/page/concert-brochures.

 

Contact

Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33, Postbus 125, 1200 AC Hilversum
Email: communicatie@mco.nl, www.mco.nl

www.mco.nl gratis downloads facebook twitter online