info@hansvanderwoerd.nl
+31 68 149 54 93

Hans van der Woerd levert bevlogen ontwerp, fotografie en webdesign voor grote en kleinere opdrachtgevers uit de (podium)kunsten, media, non-profit & de commerciële sector 

ONTWERP
Concept, art direction en grafisch ontwerp voor campagnes, affiches, periodieken, boeken, multimedia producties en websites met een sterke typografische en beeldende ontwerpvisie.
Portfolio ontwerp
FOTOGRAFIE
In opdracht: corporate fotografie, reportages, portretten, vaak in combinatie met grafisch ontwerp en/of webdesign. Autonome projecten: 'hybride' analoge portretten, polaroids en reportages.
Portfolio fotografie
WEB
Ontwerp en realisatie van actuele, functionele websites en e-nieuwsbrieven voor grote en kleinere organisaties. Omvangrijke webprojecten in samenwerking met gespecialiseerde partners.
Portfolio web

RECENT WERK

SPECIAL FOCUS

Work in progress...

Klassieke muziek – maar ook jazz-, pop-, en wereldmuziek – is een belangrijk onderdeel van mijn leven en van mijn portfolio. Muziek vindt de weg naar de ziel. Het verbeelden van muziek, de mens achter de muziek, de kwaliteit en de emotie is mijn grote passie. Altijd op zoek naar vernieuwing en verdieping, het is nooit klaar.

Tot 2009 bepaalde ik als grafisch ontwerper samen met fotograaf Marco Borggreve het gezicht van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Gergiev Festival. Sinds seizoen 2008-2009 ontwerp en fotografeer ik o.a. voor het Muziekcentrum van de Omroep (Radio Filharmonisch Orkest, Radio Kamer Filharmonie, Groot Omroepkoor en Metropole Orkest): vier fantastische topensembles. Verder fotografeer ik o.a. op het North Sea Jazz Festival, tijdens de Vrijdag van Vredenburg en de ZaterdagMatinee, verzorg ik het ontwerp van het klassieke label QuattroLive en diverse cd-producties van Radio Nederland Wereldomroep.

Sinds 2010 zijn mijn activiteiten uitgebreid met het realiseren van webtoepassingen voor kleine- en grotere organisaties volgens de laatste standaards: HTML5, CSS3 en responsive lay-outs: eenvoudig zelf te beheren via content management. Professioneel, innovatief en stijlvol ontworpen, geschikt voor alle media, ook in combinatie met onderscheidende fotografie voor aantrekkelijke pakketprijzen. Vraag naar de mogelijkheden.

portfolio ontwerp
| muziekfotografie | webdesign

Countdown voor mijn website en #HansvanderWoerd volg in de tussentijd #MCO_Hilversum onmisbaar en verrassend geluid!

Top